3 Oktober 2015: Wordt op 2 Oktober op T8 gevierd

Lieve oud-huisgenoten,

Het is weer bijna zover... 3 oktober (2015)!! Wij willen jullie graag uitnodigen op vrijdag 2 oktober vanaf 17.26 bij ons thuis voor hutspot met klapstuk! Daarna zullen we als Leidsche arren de stad onveilig maken. We horen graag wie van jullie aanwezig zijn!
Hopelijk tot dan,

Liefs, T8


En dan hieronder de voorlopige toezeggers, in de hoop dat er meer zullen volgen:
Alieke Schoenmakers
Cathelijn Budding
Val
érie Valkenburg
Josine van Rijn
Charlotte Kruijt
Lot Hoff
Jitske Zitman
Rapha
ël Rienstra
Aernout Bakels

2015-04-12 Paasontbijt op T8

2015-04-12 12:30: Live verslag door Josine van Rijn vanaf de turf van het paasontbijt!!! Nico is de nieuwe winnaar en behoort vanaf heden tot Peter's club van strijdlustige vrouwen!!! Tot volgend jaar! Xx Peter de Paashaas. Foto’s!

2014-06-28 Reunie T8 op

Op 28 Juni 2014 vond bij stralend weer de oude en jongere garde van Turfmarkt 8 bewoners elkaar weer. Het aanvankelijk plan om geen bezoek aan T8 te brengen werd gecounterd door een viertal heren van de oude garde die de dames-van-nu hun verhalen opdisten over-toen. De oude T8 bleek redelijk in tact te zijn gebleven met dan alleen dit grote verschil dat er overpad verleend moet worden aan een manspersoon (ik meen: Een Griek?) die door het meisjeshuis heen helemaal naar de zolder klimt waar hij een bij ons onbekende ruimte schijnt te bewonen. Sja, hoe krijgt die vent het voor elkaar om zoveel vrouwelijk schoon aan zich te binden? We kunnen nog wat leren van de Grieken...

Ga voor de rest maar naar de foto’s van een jaar geleden kijken die je vanaf de startpagina kunt downloaden (als je T8 bewoner bent of bent geweest). Wij hebben allemaal erg genoten.